Engagerade konsulter

Vatten & Miljökonsulterna består av kompetenta, drivna och engagerade konsulter med fokus på vatten- och miljöfrågor. Vi arbetar i små och stora projekt över hela landet, men framför allt i norra delarna av Sverige.

Målsättning

Vår målsättning är att 100% av våra kunder är nöjda med oss som konsulter och rådgivare och även med kvaliteten i det vi levererar. Våra tjänster ska motsvara kundens både uttalade och outtalade förväntningar och vi vill som företag starkt förknippas med kvalitet och engagemang. Vi har även nära samarbete med andra företag i närliggande branscher vilket gör att vi kan hitta lösningar utifrån de flesta behov och önskemål.

Vi fokuserar på att ha en arbetsplats där medarbetarna utvecklas och trivs och där sammanhållningen är god. Vi värnar om arbetslivsbalansen, för att medarbetarna ska må bra. Våra projekt berör viktiga samhällsfrågor, samtidigt som jobbet blir givande och omväxlande. Tillsammans styr vi vår framtida utveckling. Att våra medarbetare trivs och har roligt på jobbet ger ett mervärde även för våra kunder.

Se våra medarbetare